ARMUTLU EMLAKTAN ÇAĞRI; '' KÖRFEZ'E YATIRIM YAPIN.''

Özkan Armutlu Körfez İlçe Bölgesinin çok önemli avantajlara sahip olduğunu belirterek, “Bu bölgede parsellerin tamamı müstakil tapulu, bölgede malik sayısı hızla artmaktadır, kadastro ve ölçümler tamamlanmıştır, çıkan imarlar konut imarlı olmaktadır, 3. Boğaz köprüsü güzergahında yer almaktadır, otoban giriş-çıkışı verilmiştir, sanayi, liman, metropol ve eğitim alanlarına yakınlığı, mahalle statüsü için de olması buradaki yatırıma açık arsaları cazip hale getirmiştir” dedi.

Özkan Armutlu, “Bölgenin 18 kilometre uzunluğunda bir sahil şeridine sahip olması, TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve demiryollarına  çok yakın olmasının avantajı büyüktür. Bölge Endüstriyel ve kentsel gelişmeye, yoğun olarak nüfus artışına sahiptir. Bu özellikler bölgenin yatırım olarak cazip ve taleplere açık olmasını sağlamaktadır” dedi.

Özkan Armutlu, bölge ile uzun zamandır ilgilendikleri için geniş çaplı bilgiye sahip olduklarını da sözlerine ekleyerek, “Yatırım yapmak ve yanılmamak için Armutlu Emlak Gayrimenkul ile iletişime geçilmesi halinde uzman ekibimizle yön gösterebiliriz. Körfez’de, İlimtepe ve bölgesinde ki alanlara ciddi bir yatırım akışı var. Gebze ve çevresinde işyeri olanlar konut için bu bölgeleri tercih etmekteler. Uzman bir emlak konusunda danışmanlık hizmeti almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar bizimle irtibata geçebilirler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.