Arslan Ailesine Destek İçin Konser Düzenlendi

Ancak, tedavi aşamasında maddi sıkıntı içine giren ve borçlanan Arslan ailesi için ilçede esnafın da desteğiyle yardım konseri düzenlendi.

Körfez Yarımca Mahallesi’nde oturan Petkim İlköğretim Okulu’nda 8. sınıfa geçen 13 yaşındaki Uğur Arslan, doğuştan tek böbrekli olarak dünyaya geldi. Tek böbreğiyle geçtiğimiz yıla kadar yaşamını sürdüren talihsiz çocuk sonrasında ise sıkıntılar yaşamaya başladı. Tek böbreğinin de işlevini kaybettiğinin ortaya çıkmasıyla birlikte Arslan ailesi büyük üzüntü yaşadı. 13 yaşındaki çocuğu için annesi Yasemin Arslan böbreğini vermeyi kabul etti.

ANNE BÖBREĞİNİ VERDİ

Bunun üzerine yapılan tetkikler sonrasında anne Yasemin Arslan’ın oğluna nakil edilmesine bir engel olmadığı belirlendi. Yaklaşık bir ay önce İstanbul Başkent Üniversitesi’nde yapılan başarılı operasyon sonucunda anne Yasemin Arslan’ın bir böbreği oğlu Uğur Arslan’a nakil edildi. Organ nakli başarılı olurken, aile büyük bir borcun da altına girdi. Doğduğundan bu yana çocuklarını hayatta kalması için varını yoğunu harcayan fırıncı ustası baba Murat Arslan, icralarla boğuşmak zorunda kaldı.

150 BİN TL BORÇLARI VAR

İki çocuğu da daha olan ailenin oturduğu ev kira da olunca müzisyen olan dayı İlkay Can, yardım gecesi düzenlemeye karar verdi. Kendi müzisyen arkadaşları ile organize olan dayı İlkay Can, Arslan ailesinin 150 bin TL’yi bulan borcunu ödemek için yardım gecesi düzenledi. 23 Ekim Çarşamba günü saat 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan yardım gecesinden elde edilecek gelir ailenin borçları için kullanılacak.

BİLETLERİ SADECE 25 TL

Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan yardım gecesinin biletleri ise 25 TL olarak belirlendi. Körfezli müzisyenlerin sahne alacağı, Körfez Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de gösteri yapacağı yardım gecesinin biletleri; tarihi Ortaköy kumpircisi, sanat atölyesi cafe bistro, dört mevsim gayrimenkul de bulunuyor. Ayrıca yardım gecesinin olduğu gün kapıda da bilet satışı yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.