banner2779
banner2752
banner2750

Aşkın Hoca da Ballı Alıç Sirkesinin Müdavimi

Kazma çifti son olarak Kocaeli spor camiasının en saygın isimlerindin birini iş yerlerinde ağırladı.

KAHVECİ AİLESİ GİTTİ

Taekwondo ve kick boksta bir dünya markası olan, yetiştirdiği sporcularla ulusal ve uluslararası alanda bilinen Aşkın Kahveci ve eşi Selma Kahveci de Kazma ailesinin Probiyotikana isimli iş yerlerini ziyaret etti. Buluşma sırasında işletmenin özel ürünleri olan ballı alıç sirkesi ve turşu suyunu ilk tercih edenler arasında yer alan Kahveci ailesi, işletmede üretimi yapılan son ürün olan kiraz sirkesini de denedi.

ZİYARET SEVİNDİRDİ

Ziyaret dolayısıyla Aşkın Kahveci ve eşine teşekkür eden işletme sahiplerinden Erol Kazma, “Aşkın hocamız ürünlerimizin tadına ilk bakanlardan biriydi. Kendisine ve bizi tercih eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Verdiğiniz değer ve yanımızda duruşunuz bizim için çok kıymetli” açıklamasında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751