ATA SPORU 50. YIL'DAN SORULUR

Körfez TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri önemli bir başarıya daha imza attılar. Veysel Okudan’ın okul müdürlüğünü yürüttüğü okulun başarılı öğrencileri, sportif bir etkinlikte elde ettikleri neticelerle okul idarecilerine ve ailelerine büyük bir gurur yaşattılar.

8 MADALYA İLE DÖNDÜLER

20 Aralık 2021 tarihinde yapılan okullar arası genç erkekler Güreş İl Şampiyonası’nda mücadele gösteren öğrenciler, yapılan müsabakalar sonunda 3 altın madalya, 3 gümüş madalya ve 2 de bronz madalya elde ettiler.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

MÜSABAKALARINA GİDECEKLER

Madalyalarla büyük bir başarıya imza atan güreşçileri makamında kabul eden TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Okudan, “Öğrencilerimizi ve onları bu özel turnuvaya hazırlayan beden eğitimi öğretmenimizi yürekten tebrik ediyorum. İl şampiyonasında derece elde eden sporcularımıza Türkiye Şampiyonasında da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.