Atık Getirme Merkezi’nin Minik Ziyaretçileri

Körfez Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan Atık Getirme Merkezi’nde minik misafirlerini ağırlayarak, çevre konusunda eğitimler vermeyi sürdürüyor. Çevre Haftası sebebiyle minik çevrecileri atık getirme merkezinde ağırlayan Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İklim Değişikliği ve Sıfır Atık ekibi, atıklar ve atıkların nasıl ayrıştırıldığı konusunda bilgiler verdi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Körfez Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan Atık Getirme Merkezi’nde minik misafirlerini ağırlayarak, çevre konusunda eğitimler vermeyi sürdürüyor. Okullar da eğitimlerini sürdüren ekipler, saha gezileri ile de çocuklara doğaya bırakılan çöplerin çevreye verdiği zarar Atık Getirme Merkezi’nde anlatılmaya devam ediliyor. Atık Getirme Merkezi son olarak Nene Hatun İlkokulu’ nu konuk etti.

ATIKLAR TANITILDI

Son olarak Atık Getirme Merkezi’nin konuğu Nene Hatun İlkokulu’ nun minik öğrencileri oldu. Sıfır Atık Merkezi Sorumlusu Ufuk Salih Kaya tarafından öğrencilere, atık pillerin, atık yağların ve ambalaj atıklarının evsel atıklardan ayrı toplanmadığı takdirde yaratacağı olumsuzluklar anlatıldı. Anlatılanları büyük bir merakla dinleyen minikler, minik bir çevreci olma yolunda ilerleyeceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.