Atletizm de Körfez Adına Büyük Başarılar

27 Nisan 2024 tarihinde Adana'da yapılan Analig Kros Atletizm Türkiye Şampiyonasında  Melek YILDIZ 2000M de Türkiye Şampiyonu  olarak İlçemize ve ilimize altın madalya getirmenin büyük sevincini yaşamaktadır..Analig Kros Kız takımı ise Türkiye  olarak büyük başarı elde etmiştir.


Geçen ay Kırklareli'nde yapılan Analig Kros Yarı finalinde Melek yıldız olarak, Analig Kros takımı ise 1 olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etmişti.
5 yıldır Atletizm Antrenörü ve eski milli sporcu Afşin GÖLER ile çalışan Melek YILDIZ,Hedefinin milli takımda ilimizi ve ülkemizi temsil etmenin büyük grurunu yaşamak istiyor.
Melek YILDIZ Körfez de Atletizm Antrenmanlarını yaptığını,ilçemizde ATLETİZM adına hiç bir tesis olmadığını, Körfez ilçemize Atletizm pistinin yapılmasını istemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817