Ayarlarını bozarız
 Kocaeli Ozanlar Şairler Ve Edebiyatçılar Derneği’nin düzenlediği ‘Şehitleri anma’ programına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye üzerine oynanan oyunlara değindi; “Bu millet hainlere prim vermedi, vermez” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Ozanlar Şairler Ve Edebiyatçılar Derneği’nin Derince’de bulunan Kocaeli Erzurumlar Derneği’nde düzenlediği ‘Şehitleri Anma Programı’na katıldı. Geceye ayrıca; Kocaeli Erzurumlar Derneği Başkanı Avni Gözütok, Kocaeli Ozanlar Şairler Ve Edebiyatçılar Derneği Başkanı Osman Nuri Kocak, Oğuz Boyları Konfederasyon Başkanı Mehmet Özer ve çok sayıda davetli katıldı.

 

KİMSE NİYETLENMESİN

KOŞADER Başkanı Osman Nuri Kocak’ın ardından konuşan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, “Bizim vatana hayırlı işler yapan herkese kapımız açık. Bu vatanı bölmeye kimse niyetlenmesin” dedi. Gecede ozanlar Baki Çetin ve Erol Ergani türküler seslendirirken, Kocaeli Ozanlar Şairler Ve Edebiyatçılar Derneği üyeleri de şehitlerimiz için şiirler okudu.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise Türkiye üzerinde oyunlar oynamaya çalışan iç ve dış güçlere sert tepki göstererek, “Biz Osmanlı’nın, Sultan Fatih’in, Nene Hatun’ların torunlarıyız. Kimse bu millete ayar vermeye kalkışmasın, ayarını bozarız. Ne hainler gördük. Ama bu millet o hainlere her zaman cevabını verdi” ifadelerini kullandı.

İSLAM’IN SON KALESİ

Türkiye’nin İslam coğrafyasında ‘son kale’ olduğunun altını çizen Başkan İsmail Baran, “Bu millet zalime karşı zulüm görenlerin hep yanında oldu. Burası İslam’ın son kalesi. Eğer burada ecdadımızdan bize kadar gelen bayrak düşerse, ne İslam dünyası da düşer. Ne namus kalır ne de şeref kalır” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından şiir dinletisi gerçekleştirildi.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.