Aygün: Gazilerimiz, Ülkemizin Onurudur


Gazilerimizin ülkemizin onuru olduğunu ifade eden Başkan Aygün, “Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve bu vatan için canını ortaya koyan kahramanlarımızı asla unutmayacağız” dedi

İlçe Protokolü ve Gaziler Bir Araya Geldi

Derince’de hizmet veren Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu çok anlamlı bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ve Derinceli Gazilerle ilçe protokolünü bir araya getiren buluşmaya Derince Kaymakamı Cemil Aksak,  Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül ile birlikte Gaziler Derneği yöneticileri ve Derinceli Gaziler katıldı.

Kahramanlarımızı Asla Unutmayacağız

Gazilerimize millet olarak çok şey borçlu olduğumuzu ifade eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmasında “Bu akşam Kahraman Gazilerimizle bir araya gelerek onların fikir ve önerilerini dikkatle dinliyoruz. Gazilerimiz, ülkemizin onurudur. Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve bu vatan için canını ortaya koyan kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Bu vesileyle davetimize icabet eden ilçe protokolümüze ve Gazilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli ve Derince Kaymakamı Cemil Aksak da yaptıkları konuşmalarda, Gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdiler. Gazilerimizin de söz alarak düşüncelerini aktardıkları program, yenen akşam yemeği ve toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.