Aygün ve Doğan İzmit’te ‘Evet’ turunda
 AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programlarına tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan’a kadar her gün en az bir Milletvekilinin yer aldığı programlarla vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit İlçe SKM programları kapsamında İzmit’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Programlar doğrultusunda S.S. 6 Nolu Şehir İçi Dolmuş Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Timuçin Sevilmiş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aygün, burada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında merak edilenleri yanıtladı.


 

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ziyaretin ardından Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katılımıyla, İkizli Çeşme Sokak’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Burada İlçe Başkan Yardımcısı Alper Doğan ve İlçe Yöneticisi Ali Galip Göktürk de hazır bulundu. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Aygün ve beraberindekiler, Türkiye’nin ayaklarının yere sağlam basan bir ülke olması için, 16 Nisan’da yapılacak referandumdan ‘Evet’ çıkmasının önemli olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.