Ayşenur ve Cihan Çok Mutlu

Körfez Belediyesi iştiraklerinden Nazende AŞ’nin Satınalma Sorumlusu Nusret Ünal ile Ülker Ünal çiftinin Bolu ilinin Göynük ilçesinde imamlık yapan yakışıklı oğulları Cihan, geçtiğimiz günlerde Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli bir törenle yaşamını Aynur-Dursun Demirhan çiftinin 112 Acil Çağrı Merkezi memurlarından Ayşenur Kader ile birleştirdi.

PROTOKOL İLGİSİ

Kentimizin tanınmış ve sevilen simalarından biri olan Nusret Ünal’ı, evladını evlendirdiği bu mutlu günde protokol mensupları da yalnız bırakmadı. Düğüne katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti önceki dönem Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, meclis üyesi Şahin Ergün ile çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI SÖĞÜT KIYDI

Düğün merasiminde çiftin nikahlarını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken, gençlerin mutluluğuna kalabalık bir grup şahitlik etti. Başkan Söğüt, nikah sonrasında mutluluklar dilediği Ayşenur Kader ile Cihan’a hediyesini takdim etti. Gençler düğünlerinde adeta takı yağmuruna tutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.