Azerbaycanlılar Derneği'nde kongre yapıldı
 Derneğin Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’ndeki merkezinde yapılan kongre ile Abdullah Salar ve yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Mehmet Irak'ın divan başkanlığını yapmış olduğu kongrede, dernek üyeleri oylarını kullanarak yeni yönetimi belirlediler.

Derneğin daha önceki yönetimi, farklı faaliyetler yapıldığı gerekçesiyle görevden alınmış ve geçici atama yönetim belirlenmişti. Yapılan seçimler sonrasında daha önce yeniden yapılandırmak üzere atanan Abdullah Salar, seçilmiş başkan olurken, Erdoğan Göğce, Zakir Seferoğlu, Fevzi Çelik, Aslan Çankaya, Müslüm Kurak ve Erkan Bulut ise yeni yönetime seçildi. Başkanlığa seçilen Abdullah Salar, en kısa zamanda önemli faaliyetlere imza atacaklarını, derneklerine yeni üyeler kazandırarak güçlü bir sivil toplum kuruluşu haline geleceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.