Banu Kayraldağ Çok Hızlı

Körfez ilçe ve bazı kent birimlerine yönelik çalışmaları ile dikkat çeken, protokol ziyaretlerine de ağırlık veren Kayraldağ ve ekibi, geçtiğimiz hafta sonunda da özel bir programa ev sahipliği yaptı.


FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı programda hemşehrileri olan kadınlarla bir araya gelen Körfez Erzurumlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Banu Kayraldağ, buluşmada yaptığı konuşmasında bir araya geldiği kadınlarla yönetim olarak yapacakları çalışmaları., hayata geçirmek istedikleri projeleri ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

“BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Birlik ve beraberlik mesajları veren Kayraldağ, “Erzurumlu kadınlar olarak bir ve beraber olmalıyız. Bu doğrultuda sizlerle daha fazla bir araya gelmeyi bir görev sayıyorum. Biz bir yola çıktık ve bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Erzurumlu kadınların söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.