Başarılı Öğrencilerden Kurt’a Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Edebi Hayat Okumaları” yarışmasında Körfezkent Emlak Konut Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar. Yapılan değerlendirmelerin ardından dereceye layık görülen okul öğrencileri, dün Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’u ziyaret etti. Ziyarette okulun yüzme yarışmalarında dereceye giren sporcuları da hazır bulundu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

İl birincisi Aslı Ceren Demirbaş, il dördüncüsü Zeynep Geçici, il beşincisi Zehra Ceren Yeni, il sekizincisi Defne Ayaz ve il dokuzuncusu olma başarısı gösteren Gülce Polat yarışmada öne çıkan isimler oldular. Ayrıca Türkiye Yüzme Federasyonu’nca düzenlenen yüzme yarışmalarında yine okul öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar.

MÜDÜR KURT KUTLADI

Körfezkent Emlak Konut Ortaokulu öğrencilerinden Öykü Özdemir, 10 yaş grubu 200 metre, 100 metre ve 50 metre sırtüstü yüzmede 3 ayrı dalda Kocaeli birincisi oldu. Umay Naz Bektaş da 12 yaş sırt üstü 50 metre yarışmasında altın madalya kazandı. Gerçekleşen ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, öğrencileri tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.