Başarılı Sporcular  Müdür Kurt’la Buluştu

Buna göre Körfez İmam Hatip Ortaokulu’nun öğrencileri, karate branşında ulusal ve uluslararası arenada elde ettikleri derecelerle isimlerinden söz ettirdiler. Okulun başarılı sporcu öğrenciler, öğretmen ve aileleri, geçtiğimiz gün Körfez İlçe Milli eğitim müdürü Sergülen Kurt’u makamında ziyaret etti.

BAŞARILI SPORCULAR

Kazandıkları başarılı neticelerle mayıs ayında ülkemizi milli takım forması ile Balkan Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan sporculardan Hilmi Metehan Toker, Türkiye şampiyonu ve Balkan üçüncüsü, Leylanur Yıldırım Yıldız Kızlarda Türkiye Şampiyonu, Kübra Kılınç, Türkiye üçüncüsü, okullar arası Türkiye üçüncüsü ve Uluslararası Marmara Cup Şampiyonu, Kağan Berk Bektaş ise Türkiye üçüncüsü ve Marmara Cup beşincisi olarak göğsümüzü kabarttı.

“VELİLERİ TEBRİK EDİYORUZ”

Başarılı sporcuları makamında konuk eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, “Öğrencilerimizden ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi uluslararası alanda temsil etme başarısı gösterenlerin çıkması hepimiz adına büyük bir gurur vesilesidir. Kendilerini, öğretmenlerini, hocalarını ve velilerini tebrik ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817