BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK, MAÇİL AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE

Körfez Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan düğüne, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Körfez ilçe başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Selattin Kabadayıoğlu, eski belediye başkanı Yunus Pehlivan, KTO Başkanı Recep Öztürk, MÜSİAD Başkanı Celal Ayvaz ve Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe ile çok sayıda Körfezli iş adamı ve STK başkanı katıldı.

Salonun tamamen dolduğu düğünde, Esener  ve Hülya Maçil’in oğlu Bedrettin ile Alaaddin ve Kebire Bayram çiftinin kızı Sena bir ömür boyu birlikte olmak için “Evet” dediler. Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, nikah defterini de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık geline verdi.

Fikri Işık yaptığı konuşmada çifte çeşitli öğütler verirken, yaşanacak sıkıntılarda birbirlerine olan sevgi ve saygılarını korumaları gerektiğini söyledi ve 3 çocuk önerisinde bulundu. Kalabalık protokol gurubu da düğünde nikah şahitliği yaparken, uzun takı kuyrukları oluştu. Maçil ailesi konuklarla yakından ilgilenirken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çifte Kur’an ve Türk Bayrağı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’da saat kulesinin simgesini hediye etti.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.