Başkan Aygün Onuruna Veda İftarı

DEMİRELLİ VE ARPACI

Beş yıllık hizmet süreci boyunca Derince’ye birbirinden değerli eser ve projeler kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün onuruna ilçe protokolü tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Garnizon Komutanı Kd. Dz. Albay Burhan Arpacı ve kaymakamlık daire müdürlerinin katılımıyla düzenlenen iftar programı Yelken Kafe’de gerçekleşti.

HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Programda yaptığı konuşmada Başkan Aygün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür eden Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, “Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün onuruna veda yemeği düzenlendik. Kıymetli Belediye Başkanımıza Derince’ye ve Derinceli hemşerilerimize yapmış oldukları kıymetli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817