Başkan Aygün, Teşkilat Buluşmalarını Sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Sosyal İşler Birim Başkanları Değerlendirme Toplantısı’nda verdiği mesajda başarının en önemli mimarlarının kadın kolları olduğunu bir kez daha ifade etti

Sosyal İşler Birim Başkanları

Sık sık teşkilatlarla bir araya gelerek istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Derince’de aylık değerlendirme toplantısını yapan ilçelerin Sosyal İşler Birim Başkanları ile bir araya geldi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İl Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Gülyaşar Uçar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve ilçelerin sosyal işler birim başkanları katılım gösterdi.

Başarımızın Mimarı Sizlersiniz

İlçeler bazında yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün de Derince genelinde yaptıkları çalışmaları sinevizyon eşliğinde teşkilat mensuplarına aktardı. AK Parti’nin 19 yıldır gerek belediyeler aracılığıyla gerekse ulusal hükümet düzeyinde birçok önemli projeyi hizmete sunduğunu ifade eden Başkan Aygün, “AK davamıza gönül veren, emek veren teşkilatlarımızla bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Başarımızın mimarı hanım kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da yine Derince’miz için Kocaeli’miz için gönül birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AYGÜN 1-2-3: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Sosyal İşler Birim Başkanları Değerlendirme Toplantısı’nda verdiği mesajda başarının en önemli mimarlarının kadın kolları olduğunu bir kez daha ifade etti.

BİRLİKTE: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Derince’de aylık değerlendirme toplantısını yapan ilçelerin Sosyal İşler Birim Başkanları ile bir araya geldi.

TOPLANTI 1-2-3-4: İlçeler bazında yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün, Derince genelinde yaptıkları çalışmaları sinevizyon eşliğinde teşkilat mensuplarına aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.