Başkan Aygün’den Erol Ve Aydınlık’a Ziyaret

Başkan Aygün’den Temaslar

İl ve ilçe genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak ile birlikte son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol ve Hasan Aydınlık ile bir araya geldi. Başkan Aygün, ilk olarak hac ibadetini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol'u ziyaret ederek, “Rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin. Herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin” dedi.

Uyumlu Çalışma Vurgusu

Başkan Aygün, Doğan Erol’la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Hasan Aydınlık'a ziyarette bulundu. Aydınlık’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Aygün, vatandaşlara hizmet noktasında Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak uyumlu çalışmanın önemine vurgu yaptı. Erol ve Aydınlık da ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri ifade ederek Başkan Aygün’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.