Başkan Aygün’den Hobi Bahçesi Müjdesi

Projeler bir bir hizmete sunuluyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan söz verdiği 41 projeyi hizmete sunmaya devam ederken bir yandan da toplumun her kesimine hitap edecek çalışmalara imza atıyor. İlçe halkına daha hızlı hizmet verebilmek için Çözüm Masası’nı kuran Başkan Aygün, ALO Vefa Hattı, Derince Kariyer İstihdam Merkezi (DERKİM), Sevgi Mağazası, Millet Kıraathanesi ve tüm mahallelerde hizmete sunulacak Gençlik Merkezleri ile projelerini sırasıyla hayata geçiriyor. Başkan Aygün bu çalışmaların yanında ilçede 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’ni (EYDEM) ziyaret eden Başkan Aygün merkezde bir dizi incelemelerde bulundu.

“Özel çocuklarımız çok kıymetli”

EYDEM’de başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemiyle ilgili bilgi alan Başkan Aygün, seçim döneminde özel bireyler ve ailelerine yönelik verdiği vapur turu sözünü daha önce gerçekleştirmişti. Bu tür sosyal aktivitelerin yeni dönemde de devam edeceğini belirten Başkan Aygün, “Özel çocuklarımız ve aileleri bizler için çok kıymetli. Onlar bizlere Allah’ın emanetleridir. Hep birlikte emanetlerimize en güzel şekilde sahip çıkacağız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Özel yavrularımız için hobi bahçesi oluşturacağız. Hizmete sunacağımız hobi bahçesiyle birlikte özel öğrencilerimizin üretime katılımlarını destekleyeceğiz. Bunun yanında daha önce vapur turu sözümüzü yerine getirmiştik. Bu tür sosyal aktivitelere yeni dönemde de devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.