Başkan Aygün’ün Konuğu Ekrem Erdem Oldu

Türk Siyasetinin Önemli İsimlerinden

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derincelilere söz verdiği 41 projeyi hayata geçirmek için yoğun mesai harcarken diğer taraftan ülke ve kent genelinden gelen konuklarını ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Aygün, son olarak geçmiş dönemde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve milletvekili olarak Türk siyasetine önemli hizmetleri bulunan ve halen Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Genel Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ekrem Erdem’i konuk etti.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkan Yardımcıları Seyfullah Şahbaz ve Zekeriya Kaan'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Aygün, Erdem ve konuklarına nezaketleri için teşekkür etti. Ekrem Erdem’in milletvekili olarak ülkeye çok önemli katkıları bulunduğunu belirten Başkan Aygün, aynı hizmet anlayışının bugün de Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği çatısı altında devam ettiğini söyledi. Ekrem Erdem de Zeki Aygün başkanlığında Derince’de çok önemli projelerin hizmete gireceğine inandığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.