BAŞKAN BARAN'DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Baran mesajında; “Avukatların kanun hâkimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün en önemli unsurları olmanın yanında insanların savunma hakkını üstlenerek demokrasinin yaşanmasında ve gelişmesinde de önemli bir konuma sahiptir. Avukatların adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluğu önemlidir.

AYRILMAZ BİR PARÇADIR

Başkan Baran, “Vatandaşların hak arama özgürlüğünün kullanılmasında ve korunmasında hukuki yardımda bulunan, bu amaçla bireyin yanında yer alan, bilgisini ve zamanını hak arayan kişi veya kişiler için kullanan hak arama ve savunma mesleğinin onurlu temsilcileri avukatlarımız, yargının güvencesi hukuk sistemimizin de ayrılmaz bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.