Başkan Baran;
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan’da yapılacak referandum için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Halkın gerçek egemenliği için vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak referandumda 'evet' altında birleşme çağrısında bulunan Başkan Baran, mevcut parlamenter sistemin iktidar sağlamadığını, kaos ve krizlere neden olduğunu söyledi. Başkan Baran, 16 Nisan'da halkın iradesinin sandığa yansıyacağına inandığını ifade etti.

ŞİRİN PETROL’E KONUK OLDU

Başkan Baran, öğlen saatlerinde Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat üyeleriyle birlikte MHP eski Körfez Belediye Başkan Adayı olan Salih Şirin’in sahibi olduğu Şirin Petrol’de vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmada ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Osman Badem, evet ile gelecek yeni sistemin gücü millete, denetimi ise meclise verdiğini belirtti.

BÜYÜME HIZLANACAK

Başkan İsmail Baran ise konuşmasında, "Yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı için, vesayetçi anlayışın son bulması için, çift başlılığın sona ermesi için, bürokrasinin azalması, büyümenin hızlanması için, Cumhuriyetimizin güçlenmesi için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz" dedi. Başkan Baran, Salih Şirin’e ve aile üyelerine de buluşma nedeniyle teşekkür etti.

SİSTEM İŞLEMEZ HALE GELDİ

AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da konuşmasında, “Bugüne kadar 1982 Darbe Anayasası ile yönetilen ülkemizde artık bu sistem işlemez hale gelmiştir. Vesayet odaklarının müdahalesine açıktır. Yeni Anayasa ile ülkemizde artık sözün de kararın Millete ait olduğu yeni bir sistem kurulacak. Ülkemiz yarınlara güçlü bir siyasi istikrar ile daha emin adımlarla ilerleyecek” dedi.

GÜÇLÜ DESTEK VERECEĞİZ

Başkan İsmail Baran, akşam ise Hasan ve Nesrin Duran ailesinin evinde hanımlarla bir araya geldi. Buluşmaya Başkan İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve teşkilat üyeleri katıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, süreç boyunca İlçe Kadın Kolları olarak yoğun bir tempo içinde çalıştıklarını belirterek, “16 Nisan’da da ‘evet’e en güçlü desteği kadınlarımız verecek” ifadelerini kullandı.

GÜCÜNE GÜÇ KATACAKSINIZ

16 Nisan'ın millet iktidarının güçleneceği gün olduğunu ifade eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Sizler 'evet' diyerek yalnızca Anayasa'yı değiştirmeyecek; Türkiye'nin gücüne güç katacaksınız. Ben Körfezli hemşerilerimin; Türkiye için, istikrar için, büyük Türkiye için 'evet' diyeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.