Başkan Baran; “En güzel yatırım eğitime yapılandır“
 Körfez Belediyesi tarafından bu yıl ilçedeki 5. Sınıf öğrencilerine hediye edilecek olan 3 bin 400 bisikletin dağıtımı devam ediyor. Son olarak Yukarı Hereke Ortaokulu’nda 197, Seka Çocuk Dostları Ortaokulu’nda da 215 öğrenciye bisikletleri düzenlenen törenle teslim edildi. Törende konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “En güzel yatırım, eğitime yapılandır dedik; 3 yılda 10 milyon liralık yatırım yaptık” ifadelerini kullandı.


ÖĞRENCİLER HEYECANLIYDI

Yukarı Hereke ve Seka Çocuk Dostları Ortaokulu’nda düzenlenen törenlere; Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve bisikletlerine kavuşacak olan öğrenciler ile velileri katıldı.

EĞER BÖYLE BAŞKANIMIZ OLSAYDI…

Seka Çocuk Dostları Ortaokulu’nda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, “

Çocukluğumda hiç bisikletim olmadı. Burada birçok velimizin bisikletleri olmadı. Onların ve bizlerin böyle bir Belediye Başkanı da olmadı. Eğer böyle bir belediye başkanımız olsaydı bizim de bisikletimiz olurdu. Kendisine gerçekten teşekkür ediyorum. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Bizden devraldığınız bayrağı daha ileriye taşıyacaksınız” dedi.

GELECEĞE YATIRIM YAPTIK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran “Önce evlatlarımız, gençlerimiz diyerek yola çıktık” ifadesini kullanarak, “Bizim en birinci hedefimiz; Körfez’de iyi bir nesil yetiştirmek. Vatanını milletini seven, bayrağına, dinine yürekten bağlı bir nesil yetiştirmek en hayırlı iştir. Bu hayırlı vazifeyi icre eden eğitim camiasına canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni nesil sizlerin olacak. Öğretmenlerimiz de bu nesli geleceğe en iyi şekilde hazırlayacaktır” dedi.

EĞİTİMDE KALİTE ARTIYOR

Gençlere, “Pırıl pırıl gençlerimiz var; Bunlar en büyük servetimiz, kazancımız” diyen Başkan Baran, “Bizler Körfez’de eğitim adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Gelecekte bunların dönüşü çok iyi olacak. Hizmette 3 yılımızı doldurduk. 3 yılda 300 proje planladık. 300 milyon lira yatırım yaptık.  Eğitimdeki kaliteyi her geçen gün arttırıyoruz” dedi. İki programda Milletvekilleri Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu da öğrencileri selamladı, kısa birer konuşma gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.