BAŞKAN BARAN, "OTOPARK SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ"

Havanın da güzel olmasından faydalanan İsmail Baran, Ağadere’de yer alan esnafların iş yerlerine giderek ziyaret etti ve sorunlarını dinledi. Bu iş yerlerinden caddeye ayrı bir canlılık katan Hedef Alış Veriş Mağazası’na da uğrayan İsmail Baran, Mağaza Müdürü Murat Çam ve çalışan personelle sohbet etti.

Baran iş yerine giderken mağazanın adından esinlenerek, “Hedefe ulaşmış olduk, ilçenin ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunan Hedef ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ücretli park olacak

İsmail Baran ziyaret ettiği cadde esnafının otopark sıkıntısını da dinleyerek, “Burada yaklaşık bir ay sonra ücretlendirme uygulaması olacak. Konu ile ilgili çalışmalar yapıldı ve şu anda Büyükşehir Komisyonu’nda. Karar çıktığı zaman Ağadere, Tuğrul, Cahit Zarifoğlu ve Eşref Bitlis Caddeleri’nde ilk yarım saat ücretsiz, sonraki saatlerde de düşük bedelli ücret uygulaması olacak. Bu uygulama ile otopark sorunu önemli oranda azalacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.