BAŞKAN BARAN;"BU KENTİ EL ELE, OMUZ OMUZA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalleleri karış karış gezmeye devam ediyor. Her hafta en az 3 mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden, onların görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan İsmail Baran, son olarak Yukarı Hereke’de 17 Ağustos ve Cumhuriyet Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, ilk olarak Hereke bölgesinde yapımı devam eden projeleri inceledi.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Yaşanabilir ve huzurlu bir Körfez için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan İsmail Baran, "Hemşehrilerimizin ve kentimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz diyerek yola çıktık. Amacımız istek ve önerilerini birebir Körfezlilerin ağzından dinlemek. Bu yüzden sık sık onların muhabbetine ortak oluyoruz. Çünkü Körfez’i onlarla el ele, omuz omuza değiştirecek, geliştireceğiz" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.