Başkan Bulut; "Öğrencilerimiz Yarınlarımıza Işık Tutuyor"

Protokol Yalnız Bırakmadı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilendiği etkinlik protokol ve ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da katılarak öğrencileri yalnız bırakmadığı Bilim Fuarı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sert ve Derince Kaymakamı Akın Yılmaz’ın selamlama konuşmaları ile devam eden programda, Bilim Fuarı’nın açılışı yapıldı.

Gençlerimizin Yanındayız

Protokol tarafından sergi alanının gezildiği Bilim Fuarı’nda yer alan çalışmaların önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bilimsel çalışmalarla ülkemizin yarınlarına ışık tutan öğrencilerimizi ve bu projelerin hazırlanmasında emeği olan öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum” diyerek görüşlerini açıkladı. Bilim Fuarı'ndaki çalışmaları inceledikten sonra öğrencilerle bir süre okul bahçesinde voleybol oynayan ve onların mutluluğuna ortak olan Başkan Bulut, “Hizmete sunduğumuz tesisler ve hayata geçirdiğimiz projelerle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.