BAŞKAN BULUT ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

En Genç Takım KYK

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen Açık Yaş Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Kocaeli Yüzme Kulübü Su Altı Hokeyi Takımı, 1. Lig’e yükselme başarısı göstermişti. Müsabakada yarışan en genç takım olma özelliğine sahip olan Kocaeli Yüzme Kulübü Su Altı Hokeyi Takımı, ilk 8 takım arasına adını yazdırmayı başardı. Bu başarının ardından Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca, Sualtı Branşı Sorumlusu Talha Altuntaş ve sporcular, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti.

Başkan Bulut Kutladı

Kocaeli Yüzme Kulübü sporcuları Mert Türk, Berkay Öztemel, Yiğit Ergün, Uğur Üstün, Berat Emre Doğaner, Yusuf Terzi, Berkay Batu, Talha Ay, Hakan Sofuoğlu, İbrahim Efe Üstün ve Katip Türk’ün de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bulut, şampiyonları kutladı. Spora her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Bulut, “Sualtı şubesinin kuruluşunun ilk yılında 1. Lig'e yükselerek Türkiye'nin ilk 8 takımı arasına adını yazdıran Kocaeli Yüzme Kulübü camiasını ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.