BAŞKAN BULUT; “SÖZ VERDİĞİMİ,Z VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK"

Başkan Bulut hizmete sunduğu projeleri anlattı

Derince Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında encümen ve komisyon üyelerinin seçimi yapılırken, 2017 yılı faaliyet raporu ve denetim komisyonu raporları görüşülerek karara bağlandı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yönettiği meclis toplantısında katiplikleri Ayşe Mamat ve Fatma Akarsu yaptı. 12 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında gündeme alınan maddeler kabul edildi. 2017 yılı faaliyet raporunun kabul edildiği toplantıda meclis üyelerine bir sunum yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, dört yıllık süreçte hizmete sunduğu projeleri anlattı. Derince’ye hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Bulut, “İlçemizin geleceğine imza attığımız eserlerimizle birlikte söz vermiş olduğumuz vaatlerimizi yüzde 90 oranında yerine getirdik. Temeli atılan ve yapımı devam eden projelerimizi de tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Altına imza attığımız projelerimizle Derince’mizi yaşamaktan mutluluk duyulan şehir haline getirirken bunu hep birlikte başardık” dedi.

Encümen ve komisyonlar belirlendi

Başkan Bulut’un konuşmasını tamamlamasının ardından 2017 yılı faaliyet raporunun oylanarak kabul edildiği meclis toplantısında, İmar Komisyonu’ndan gelen yazılar ve 2017 yılı denetim komisyonu raporları da görüşülerek karara bağlandı. Encümen ve komisyon üyelerinin seçimlerinin de yapıldığı meclis toplantısında alınan kararlar neticesinde encümen üyeliklerine Muhsin Tüfekçi, Fatma Akarsu ve Talip Yeşilyurt seçildi. Komisyon üyelerinin de belirlendiği toplantıda, İmar Komisyonu’na Ayşe Mamat, Abdullah Yalçınkaya, Adnan Balcı, Ali Kocatürk ve Yasin Özecik seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu’na İbrahim Yıldız, Ahmet Güntepe, Fahrettin Karakoyun, Serpil Ceylan ve Salim Sayar getirildi. Toplantıda ayrıca Çeşitli İşler Komisyonu Hamza Macit, Mustafa Yıldız, Nurhan Baytak, Şevket Öktem, Hakan Karakaş, Çevre ve Sağlık Komisyonu’na İbrahim Eren, Mehmet Ali Karaaslan, Nurettin Işık, Bekir Dursun ve Abdurrahman Kaya, Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’na İbrahim Yıldız, Ayşe Mamat, Fatma Akarsu, Mustafa Çalık ve Hakan Karakaş seçildi. Toplantıda ayrıca Hüseyin Demirelli ve Nevzat Daşdemir, Marmara Belediyeler Birliği üyeleri olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.