BAŞKAN BULUT,"GÜÇLÜ CUMHURBAŞKANI GÜÇLÜ MECLİS"

Daraltılmış Danışma Meclisi

24 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Derince İlçe Teşkilatı, parti binasında Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi. AK Parti Milletvekili aday adaylarının da katılım gösterdiği toplantıya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

2023 Hedefine Emin Adımlarla

İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz’ın selamlama konuşmalarının ardından söz alan AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, 24 Haziran seçimlerine vurgu yaparak “AK Parti Derince ailesi olarak seçimlere yönelik çalışmalarımızı başlattık. 24 Haziran tarihinde yapılacak bu seçimler ülkemiz için çok ciddi bir dönüm noktası olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 hedefine doğru ilerlerken hepimizin üzerine düşen görevler var. Bizler de daha çok çalışarak Cumhurbaşkanımıza ve milletvekillerimize katkımızı sunacağız” dedi.

Bir Çok Kalıcı Esere İmza Attık

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin başarısında uyumlu çalışmanın önemine vurgu yaparak “Bizler Derince Belediyesi olarak, gerek Büyükşehir belediyemiz gerekse merkezi hükümetimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışarak birçok kalıcı esere imza attık. Öncelikle hayata geçirdiğimiz bu eserlerin kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu doğrultuda önümüzdeki 24 Haziran seçimleri de ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Güçlü Cumhurbaşkanı, güçlü Meclis için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.