banner3047

Başkan Büyükakın: “Genelde Tanınmadan Geziyorum”

Büyükakın, motosikletle yaşadığı anıyı anlattı:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, gazeteci ve televizyon sunucusu Cansu Canan Özgen ile sohbet programında motosiklet tutkusuyla ilgili soruları da yanıtladı. Büyükakın, bu konuda özel bir anısını da paylaştı.

ROTAMIZ GENELDE YAPTIĞIMIZ İŞLER OLUYOR

Özgen’in, “Başkanım siz şimdi motosiklet tutkunuzla da biliniyorsunuz. Bilmeyenler varsa da şimdi öğrenecekler. Yoğun bir gün bitti, çok çalıştınız, yoruldunuz, akşam oldu. Kaskı taktınız, motora atladınız, gaza bastınız. Kocaeli’nin neresine sürersiniz ve neden orası?” şeklindeki sorusuna Büyükakın, şöyle yanıt verdi: “Aslında tek bir rota yok. Yani işimizden dolayı şehrin çeşitli yerlerinde gezme imkânım oluyor. Hatta bir gün enteresan bir şey oldu. Yine yaptığımız çalışmayı yerinde incelemek istedim. Çalışma alanına geldiğimde yol kenarında durup, uzaktan bakarken önüme doğru yaşlıca bir amca geldi. Durdu. Kaskım kapalı olduğu için “Delikanlı, şuradan bir ekmek kapıp gel” dedi. Ben de kaskı çıkartmadan “Birazdan getiririm” dedim. Motorla hızlıca halledeceğimi düşünerek ısrar ediyor, para uzatıyor: “Genç adamsın, üşenme, şuradan ekmek al gel” diyor. Baktım olacak gibi değil, kaskı çıkardım tanıdı, çok şaşırdı, sarıldı. Aramızda kalsın, ben işi kontrol ediyorum ama sana da ekmeğini yollayacağım deyip oradan ayrıldım. Bunu biraz da duyurmadan yapıyorum. Tanınınca bir anlamı kalmıyor. Kısacası keyifle, iş karışık bir formatta götürüyoruz. Genellikle rotalar iş rotası oluyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.