Başkan Büyükakın: “Üç Aylar Merhametin Ve Dayanışmanın Vaktidir”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, vicdanın insanı yeniden kendine çağırdığı mübarek üç ayların başlangıcını kutladı: “Bu zamanlar; kalabalıklar içinde yalnızlaşan insanın, başkasının acısını yeniden hissetmeyi öğrendiği kıymetli bir dönemdir. Üç aylar, iyiliği büyütmenin, paylaşmayı çoğaltmanın, gönüller arasında köprüler kurmanın vaktidir. Güzel şehrimizde bu manevi iklimin kıymetini bilerek; dayanışma ve merhamet duygusunu yaymak için çalışacağız.

Üç ayların; aramıza giren mesafeleri kaldırmasını, bizi aynı duada ve aynı iyilik niyetinde buluşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu mübarek zamanların; birliğimizi güçlendirmesini, dayanışmamızı derinleştirmesini, yaralarımıza şifa olmasını diliyor; tüm hemşehrilerimizin mübarek üç aylarını gönülden tebrik ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.