banner2779
banner2752
banner2750

   Başkan Büyükakın, Derincelilerin Yaz Neşesine Ortak Oldu 


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir’in yaz etkinlikleri kapsamında ünlü popçu Murat Dalkılıç’ın konseri öncesi Derinceliler’le buluştu. Çocuklarla ve gençlerle yakından ilgilenen, ailelerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Büyükakın’a büyük ilgi vardı. Derinceliler’in yaz neşesine ortak olan Başkan Büyükakın, pazar günü başlayan yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlere giderek vatandaşlarla bir araya geliyor. “Kültür, sanat, eğlence, hayatın içinde sen de gel” sloganıyla Yaz Neşesi etkinliklerini Karamürsel’den başlatan Başkan Büyükakın, “Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin eğlendiklerini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

 

“GÜZEL VAKİT GEÇİRMESİNİ İSTİYORUZ”

Konsere gelen 7’den 77’ye herkesle fotoğraf çektiren, sıcacık ilgiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, Yaz Neşesi etkinliklerinin devam edeceğini dile getirerek, “Vatandaşlarımızdan bu anlamda öneri ve talepler geliyor. Yaz nedeniyle eğlenmenin yanı sıra ülkemizin değerleriyle buluşturarak gençlerimizin güzel vakit geçirmesini istiyoruz. Çabamız bunun içindir” diye konuştu.

 

GENÇLERDEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Kocaeli, kültür ve sanatta her fırsatta ismini duyururken, Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonlarıyla da vatandaşlar güzel vakit geçiriyor. Derince’de yapılan konser öncesi alanı gezen Başkan Büyükakın’a özellikle gençler, Murat Dalkılıç konseri için teşekkür ederken konserlerin devamını da istedi. Gençlere kendisine gösterdikleri ilgi ve sevgi için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Kocaeli sanatın, kültürün, edebiyatın, şiirin merkezi olacaktır, bununla elbette konserler noktasında da vatandaşlarımızın taleplerine göre hareket edeceğiz” ifadelerini sarf etti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751