Başkan Erdem : ‘’Cumhurbaşkanımızın Yükünü Hafifletmeliyiz’’

 Başkanlığını Hüseyin Erdem’in yaptığı AK Parti Körfez Yeniyalı Mahallesi Teşkilatı, yeni üye faaliyetleri ile öne çıkmaya başladı.

Mahalle yönetiminin bugün gerçekleşen haftalık olağan toplantısına AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da katıldı.

FORMLAR TESLİM EDİLDİ

Mahalle Başkanı Hüseyin Erdem, partide başlatılan yeni üye kampanyasına tüm teşkilat olarak büyük destek veren ve son olarak yapılan üyelerle ilgili kabul formlarını bu toplantıda İlçe Başkanı Tuna’ya teslim etti. Teşkilatçılığı tabandan tavana yaptıklarını dile getiren Mahalle Başkanı Erdem, şöyle konuştu:

“CUMHURBAŞKANIMIZIN

YÜKÜNÜ HAFİFLETMELİYİZ”

“Bizim için yapılabilecek çok şey var. Bizler mahallemizde, ilçe başkanımız Körfez’de, il başkanımız Kocaeli’de, belediye başkanlarımız yerel yönetimlerde, vekillerimiz Ankara’da çok çalışacak, siyaset ahlakı ile hareket edecek ve liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzladığı ağır yükü hafifletecegiz’’dedi

TUNA TEBRİK ETTİ

Aynı zamanda Yeniyalı Mahallesi’nde ikamet eden AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da yaşadığı bölgedeki teşkilat mensuplarının başarılı olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi, Mahalle Başkanı Hüseyin Erdem ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.