Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Var gücümüzle çalışıyoruz’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eski Gölcük Yolu üzerinde faaliyetlerini sürdüren Yılmazlar A.Ş gurubu içerisinde faaliyetlerini sürdüren Yollas Bridgestone’nun 8. kuruluş yıldönümü ve Anneler Günü etkinliğine katıldı.  İş yeri sahipleri Turgay Yılmaz, Cemal Yılmaz ve Tuna Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette duygularını paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin sanayi başkenti olan Kocaeli, ürettiği artı değer ile ve ülke ekonomisine sağladığı imkânlarla ülkemizin en önde gelen vilayetlerinden birisidir. İşte bunu sizler gibi yatırımcımız ve esnafımızla gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

YILMAZ, “MÜŞTERİ MEMNUNYETİNİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Yeni teknik ekibiyle, daha kaliteli ve güvenli çalışmalara imza atacakları bilgisini veren Yollas Bridgestone’nun sahiplerinden Turgay Yılmaz da, “Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Burada lastik satışı ve kaporta boya başta olmak üzere araçların teknik bakımlarını büyük hassasiyetle gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı

 

“KOCAELİ HIZLI BÜYÜYOR VE SERPİLİYOR”

“Kocaeli’nin ülkemizin ana ulaşım güzergâhları üzerinde olması ve birçok sanayi tesisinin burada bulunması nedeniyle lojistik sektörü, şehrimiz için oldukça parlak bir gelecek vaat ediyor” hatırlatması yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitim, sağlık, inşaat, kültür, sanat, tekstil, iletişim ve elektronik başta olmak üzere hangi alanda faaliyet gösteriyor olursanız olun, Kocaeli’nin potansiyellerinin göz önünde tutulması gerekmektedir. Bizler de bu şehri daha güzel ve daha güçlü kılmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Kocaeli çok hızlı büyüyor, serpiliyor. Bu süreçte atak davranan yatırımcıların çok kazançlı çıkacağından eminim. Nitekim bunu görüyoruz da” ifadelerin sarf etti.

 

“YÖNETİM ANLAYIŞIMIZDA HALKA HİZMET YER ALIR”

“Sanayi için en önemli girdi, ulaşım imkânlarıdır” ifadelerini sarf eden Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak 13 yılda yaptığımız ulaşım hamlesi ile bütün Kocaeli’nde hesaplı, hızlı, konforlu ve güvenli bir ulaşım ağını oluşturduk. Deniz ulaşım hamlemiz, alt-üst geçitlerimiz, alternatif yollarımız, ulaşım, lojistik ve diğer mastır plânlarımız, Akçaray’ımız ve diğerleri.

Ulaşım yatırımlarımızın en önemli göstergelerindendir. Yılların ihmal edilmişliğini oldukça kısa sayılabilecek bir sürede ortadan kaldırdık. Çalışmalarımız halen de devam etmektedir. İnşallah kentimizin 30 yıllık rüyası Akçaray’ımızı da yakında hizmete alacağız. Ve ardından diğer projelerimizi gelecek. Çünkü bizim siyaset, yönetim anlayışımızın temelinde ‘halka hizmet’ yer alır” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu, etkinliğe gelenlerle yakından ilgilenirken, Turgay Yılmaz başta olmak üzere Yılmazlar A.Ş’ye ticari hayatlarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.