BAŞKAN KÖKEN, ÖZEL ÇOCUKLARLA FİDAN DİKEREK OTİZME DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Ünal Köken; “Ailelerimizin Yanındayız”

Otizmle mücadeleye destek veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, özel çocuklarımıza daha fazla faydalı olmak, onların toplumla kaynaşmalarını sağlamak ve ailelerin sıkıntılarını hafifletmek adına çalışıyoruz dedi. Zafer İlkokulu özel eğitim sınıfındaki öğrencilerle Kızılcapınar mahallesinde  fidan dikerek onların yaşama entegre olmasını ve sosyal yaşamda daha çok yer almasını hedefleyen Başkan Köken’e aileler de destek verdi.

“Her Fidan, Yeni Umutların Habercisi”

Özel çocuklarımızın yeri farklı, onların daima yanındayız. Birlikte fidanlarımızı dikiyoruz ve her fidanın toprakla buluşmasının anlamı da büyük diyen Başkan Ünal Köken, fidanlarımız özel çocuklarımız için yeni umutların habercisi olacak dedi.

Geleceğimizin en önemli parçası olan çocukların temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en uygun şekilde faydalanması için çalıştıklarını vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, toplumda oluşturulacak farkındalık ve bilinçlenme ile otizmle mücadele eden tüm vatandaşlara  destek olunabileceğini ifade etti.

“Başkan Ünal Köken’in Özel Çocuklarla Arasındaki Sevgi Bağının Gücü”

 Zafer İlkokulundaki özel eğitim sınıfı öğrencilerini sık sık ziyaret de eden Başkan Köken’le çocuklar arasında oluşmuş olan bağ ve yakınlık etkinlik boyunca devam etti. Onlarla tek tek ilgilenen, fidan diken Başkan Ünal Köken, sevginin en büyüğünü hak eden yavrularımızı gönülden seviyor ve onların destekçisi olduğumuzu hissettirmek için çabalıyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.