Başkan Söğüt, “7/24 Var Gücümüzle Çalışıyoruz”

Eksiklikleri biliyoruz; 7/24 var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniyalı Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde incelerken, düzenleme çalışmalarının devam ettiği Kevser Parkı’nda da hem vatandaşlarla sohbet etti hem de süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Altyapıyla ilgili gelen soruları da cevaplayan Başkan Söğüt, “Çok eski bir altyapı vardı. Elimizi taşın altına koymamız gerekiyordu. Görmezden gelip yapmayabilirdik de ama bu bu kente ihanet olurdu.

SONA DOĞRU GELDİK

Çoğu mahallemizde altyapı bitti, üstyapı da sona doğru gelindi. Yeniyalı Mahallemizde de biten sokakları hemen asfaltlıyoruz. En kısa sürede de tüm sokaklarımız alt ve üstyapısıyla yenilenmiş olacak. Bu kentte yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzünü daima güldürmek istiyoruz. Eksiklikleri biliyoruz; 7/24 var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Başkan Söğüt, Kevser Parkı’nda da çalışmaların kısa sürede biteceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817