Başkan Söğüt Başkent Turunda

Başkan Söğüt, son olarak başkentte önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve KEİPA Komisyonu Başkanı Fatih Dönmez ile makamında bir araya geldi.

ÇIRPAN’LA BİRLİKTE GİTTİ

Ankara’daki temasları sırasında Belediye Başkanı Şener Söğüt’e yardımcılarından İbrahim Çırpan da eşlik etti. Buluşma ile ilgili açıklama yapan başkan Söğüt, “Bakanımıza göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Buluşmamızda ilçemizde yapılan ve yeni dönemde hayata geçirilecek olan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk” dedi.

ÖZHASEKİ’YE DE GİTTİLER

Ankara temasları sırasında ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile de makamında buluşan başkan Söğüt’e bu ziyaretinde ise AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır ile Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün eşlik etti.


 

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUŞULDU

Gerçekleşen ziyaret sırasında ilçedeki projelerin son durumu da görüşüldü. Başkan Şener Söğüt, “Bakanımız Mehmet Özhaseki ile ilçemizde yürütülen kentsel dönüşüm, yeni yaşam alanları ve birçok önemli çalışmalarımızla yeni projelerimizi istişare ettik. Kıymetli Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.