Başkan Söğüt, “Ben Değil, Biz Anlayışıyla Hareket Ettik”

Sohbet ortamındaki buluşmada 5 yıllık çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Söğüt, “Güzel projelere imza attık” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ensar Vakfı Körfez Şubesi’ne konuk oldu. Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Söğüt’e belediye koordinatörleri Selattin Kabadayıoğlu ve Cengiz Öztürk ile meclis üyeleri Doğan Orak ve Semih Yurt da katıldı. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada Başkan Söğüt, kendisine gelen soruları da cevapladı.

ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

5 yılda Körfez’de önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Göreve geldiğimizde Körfezli hemşehrilerimize verdiğimiz sözler vardı. Çok şükür bugün bakıyoruz ki verdiğimiz sözlerin 2 katı beyannamemizde olmayan projeyi hayata geçirmişiz. Tabi bunları yaparken de Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ve kent dinamikleri ile istişarelerde bulunarak yaptık.

“BEN DEĞİL, BİZ YAPTIK”

Ben değil, biz yaptık aslında. Körfez’e çakılan her bir çivide, döşenen her bir parkede bu kentin tüm dinamiklerinin emeği var. Bizler vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri değerlendirdik, elzem konuları hemen hayata geçirdik. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden kültüre kadar bir çok proje hayata geçirdik” dedi. Başkan Söğüt’ün ardından konuşan Şube Başkanı Özcan Efe de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Burada şube başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen belediye başkanı Şener Söğüt, yaptığı bilgilendirmede ilçede yapılan çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirmede bulundu. Geçen sürede birçok görkemli hizmeti ilçeye ve Körfez halkına kazandırdıklarını kaydeden Başkan Söğüt, özellikle toplumsal konularda hayata geçirilen projelere dikkat çekti.

ORTAK AKIL VURGUSU

Körfez ilçenin ihtiyaç duyduğu ve vatandaşlardan gelen talep ve beklentilere göre projeleri öncelik verildiğini kaydeden Söğüt, “Körfez ilçemizde her ne yaptıysak mutlaka halkımıza, esnafımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza danışmışızdır. Burada ortak aklı ve fikir birliğini çok önemsedik. Çünkü yaptığımız her görüşmede ve ziyaretlerimizde emin olun; yapmak istediğimiz projenin niteliğinin ve amacının geliştiğini gördük. Ortak akıl arayışı Körfez’de çok olumlu sonuçlar verdi” dedi.

“İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarını her zaman desteklediklerini ve başta eğitim olmak üzere birçok konuda iş birliklerine hazır olduklarını da ifade eden belediye başkanı Şener Söğüt, “İnşallah adaylığımızın uygun görülmesi halinde yeni dönemde bu yöndeki faaliyetlerimiz artacaktır” diye konuştu.

TÜM ÇALIŞMALARI ANLATTI

Söğüt; Ensar Vakfı yöneticileri ile buluşmasında TOKİ projelerinden alt yapı ve üst yapı çalışmalarına, İlimtepe yolundan Millet Bahçelerine ve sonucu merakla beklenen Körfez-Kartepe Metrosu’ndan Fener Gölü bölgesinde yapılacak olan devasa projeye kadar yapılan ve yapılacak tüm çalışmalarla ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Söğüt ayrıca kendisini ağırlayan Ensar Vakfı Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetimi ile diğer katılımcılara teşekkür etti. Ev sahibi Başkan Özcan Efe ise Söğüt’ün ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Buluşma ikramlar eşliğinde yapılan sohbetle devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.