Başkan Söğüt,  Bu kezde Nazende Personelini Sevindirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 sürecinin ardından 2024 sürecinde de ikinci kez üst üste aday gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bir taraftan saha çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da vatandaşlarla, esnafla ve STK’larla bir araya geliyor. Kurum içinde de sık sık personeli ile gurur duyduğunu dile getiren, ayrıca 5 yılda ilçede yapılan görkemli ve büyük hizmetlerde ekibinin büyük desteğini gördüğünü her zaman ifade eden belediye başkanı Söğüt, bilindiği gibi yıl başında belediye çalışanlarına yüzde 66 olarak açıklanan yıllık enflasyona rağmen yüzde 77 oranında zam vermişti.

SÖĞÜT BU KEZ NAZENDE ÇALIŞANLARINI SEVİNDİRDİ

Çalışanlarının hakkını alın terleri kurumadan vermeyi ve her yıl düzenli olarak gerekenin üzerine çıkacak şekilde zammı veren Başkan Söğüt, son olarak belediye iştiraklerinden Nazende AŞ bünyesindeki Nazende Restoran & Kafe adlı işletmede çalışan personelin yüzlerini güldürdü. Başkan Söğüt, Nazende’de görev yapan tüm çalışanların maaşlarına 2.000 TL zam yapma kararı aldı ve konu hakkındaki sözleşmeye imza attı.

2.000 TL SEYYANEN ZAM

Gerçekleşen imza töreninin ardından bir açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Nazende Kafe Restoran işletmelerimizde çalışan emekçi kardeşlerimize en iyi şartları sağlamak adına maaşlarına 2.000 TL’lik seyyanen iyileştirme yaptık. Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817