Başkan Söğüt Çok Keyifli ve Moralli

Başta İzmit ve Körfez ilçeleri olmak üzere birçok bölgede adaylıklarla ilgili tepkiler yükseldi. İzmit’te mevcut belediye başkanı ve yeni dönem adayı Fatma Kaplan Hürriyet, adaylıktan çekildi ve sonra binbir ısrar ile yeniden döndü.

ERKAN UYGUN YİNE KRİZ ÇIKARDI

Körfez’de ise CHP’de Erkan Uygun krizi yaşandı. Belediye başkan adayı Tayfun Balıkçı’nın Uygun’u istemediğini bile bile ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal’ın, adeta kaybettikleri ön seçimin intikamını alırcasına Uygun’u listenin başına koyması sonrasında Balıkçı da tıpkı Hürriyet gibi adaylıktan çekilmeyi düşündü. Erkan Uygun kırmızı çizgimdir. Erkan Uygun'u listeye koyarlarsa kesinlikle istifa ederim şeklinde konuşmalar yapan başkan adayı Balıkçı  ikna olmuşki bu sözünden döndü. 

SÖĞÜT İÇİN SÜRPRİZ KUTLAMA

CHP’de bütün bunlar yaşanırken AK Parti’de ise sevinç hali hakimdi. Dün akşam Körfez İlçe Başkanlığındaki ana kademe toplantısına konuk olan Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının yeni dönem adayı Şener Söğüt için sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Hem parti ana kademe ve hem de gençlik kollarının yaptığı kutlamalar AK Parti’nin ilçede ne kadar güçlü bir özgüvene ve birlikteliğe sahip olduğunu ortaya koydu.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan sürpriz kutlamalar karşısında çok mutlu olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizler inşallah asıl kutlamayı 31 Mart akşamı ilçemizi Cumhur İttifakımızın AK ellerine emanet ederek yapacağız. İlginiz ve yapılan bu sürpriz beni çok duygulandırdı. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.