BAŞKAN SÖĞÜT:  “FENER GÖLÜ’NÜ KÖRFEZ’E KAZANDIRIYORUZ”

Başkan Söğüt, İlimtepe yolunun ikinci etabı için çalışmaların yeni yılın başlarında başlayacağını kaydetti. Ayrıca yarış pisti olarak kullanılan Fener Gölü’nün de ilçe halkına kazandırılacağını dile getirdi.

“TEŞKİLATIMIZDAN GÜÇ ALIYORUZ”

İlçe başkanı Ramazan Tuna’nın ardından konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise geride kalan dönemde yapılan çalışmalar hakkında kısa bir sunum gerçekleştirdi. Sözlerine “Biz teşkilatımızdan güç alan bir partiyiz” diyerek başlayan Başkan Söğüt, “Aşkla çalışan yorulmaz diyoruz. Belki de 100 yıla sığmayacak hizmetleri bu teşkilat, bu ekip 20 yıla sığdırdı. Biz hizmet ederken yalnızca halkın duasını almayı hedefliyoruz. Körfez teşkilatımız, Cumhurbaşkanımızın en büyük destekçisi olan teşkilatlardan bir tanesi. 2023’te de bu desteği sürdürecek ve zafer Cumhur İttifakı’nın, AK Parti’nin olacak.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Seçim beyannamemizde yer alan projelerimizin yüzde 90’ını tamamlamak istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü ve Körfez Belediyesi eli ile yaptığımız bu hizmetlerin toplam bedeli 1 milyar 200 milyon TL civarındadır. Önümüzde yine yapılacak olan büyük bir kentsel dönüşüm projesi var. Burası için de hizmet miktarı çok daha yukarılara çıkacak. Desteği dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum. İlçemizin hangi sorununu anlatsak yakinen ilgilendi ve çözüme kavuşturdu.

İLİMTEPE YOLU İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

İMES yolu için yıllardır bekliyorduk. Artık Dilovası ve Körfez’i çok daha güçlü bağlar ile bağlamış oluyoruz. Bir de ilçemizin en doğusundaki sorun, Kaşkaldere kavşağı ve yolu Hem derince için hem Körfez için hayati öneme sahip çalışmaydı. İhalesi 11 Kasım’da yapılacak. İlimtepe’ye hızlı bir şekilde ulaşmak için yapılan yolun ilk etabı tamamlandı. 2023 başında ikinci etap için çalışmaya başlayacağız.

FENER GÖLÜ MÜJDESİ!

Fener Gölü alanı, Körfez halkının yıllardır kullanmak için fırsatını beklediği bir alandı. Burasının ilçemize kazandırılması için yoğun çabalar gösterilmişti. Bölgeyi şu anda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu kullanıyor. Fakat bizler buradan istifade edemiyorduk. Şimdi ise Körfez ilçenin kuzey bölgesinde yer alan başka bir alanı Türkiye Otomobil Federasyonu’na tahsis edeceğiz. Fener Gölü’nü de bizler Körfez halkımız adına kullanacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.