Başkan Söğüt Gençleri Mutlu  Günlerinde Yalnız Bırakmadı

Geçtiğimiz hafta sonunu yine çok yoğun geçiren Başkan Söğüt, bir taraftan hizmetleri takibini sürdürdü ve vatandaşların üzüntülü günlerinde hüzünlerini paylaştı, diğer taraftan da MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ile beraber nikah ve düğün merasimlerine katılarak gençlerin mutluluklarına ortak oldu.

GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Belediye Başkanı Söğüt; mutlu bir yuva kurmak için hayatlarını birleştiren; Natalia ile Gökberk, Sultan ile Sinan, Büşra ile Aykut, Simge ile Muhammet, Aynur ile Oray ve Ezgi ile Kıvanç’ın hem nikahlarını kıydı hem de mutluluk dileklerini iletti. “Başkan Söğüt, “Ailelerimizi ve çiftlerimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.