BAŞKAN SÖĞÜT GENÇLERLE İPRAŞ CAMİİNDE BULUŞTU

Körfez Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak organize edilen GENÇLER İLE SABAH NAMAZI buluşması bu hafta İPRAŞ (Tüpraş site) Camii'nde gerçekleşti. Kadir Ensar Akkaya hafızımızın Kur'an tilaveti ile başlayan program, Hüseyin Çalışkan hocanın kıldırdığı sabah namazı ve akabinde İbrahim Karaosman hocanın yaptırdığı zikir ile devam etti. Körfez ilçe müftüsü Sn Muhammed Aydın hocamızın sohbet ve duası sonrası program tamamlandı.

Başkan Söğüt: "Sabah namazı buluşmamıza katılım sağlayan bütün kardeşlerimize, hocalarımıza, vaaz-ü nasihatleri ile gönüllere hitap eden Sn Muhammed Aydın hocamıza, yine programın hazırlanmasında maddi manevi emeği geçen İPRAŞ CAMİİ İmam Hatibi Abdürrahim Gündüz ve Müezzin Kayyım Hüseyin Çalışkan hocalarımıza, İpraş Camii derneğine ve cemaatine, katılım sağlayan bütün siyasi parti temsilcilerine ve özellikle genç kardeşlerimize teşekkür ederiz. Rabbimiz kabul eylesin ve tekrarını nasip eylesin.Körfez Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü başkanı değerli Şenol KÖPRÜLÜ hocamız, muhterem babasının rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadı. Rabbimiz hocamızın babasına ve bütün hastalara şifalar versin."dedi. 

Cami çıkışında da hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirilirken, katılımcılara çorba ikramında bulunuldu. Başkan Söğüt, “Her hafta farklı bir cami de gençlerimiz ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sabahın ilk ışıklarını vatandaşlarımızla bir olmak kadar güzel bir duygu yok” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.