BAŞKAN SÖĞÜT: “GÖNÜL SEVGİMİZ DAİM OLSUN”

AK Parti’ni Cumhur İttifakının adayı olarak ikinci kez Körfez Belediye Başkanı olarak gösterdiği mevcut başkan Şener Söğüt, teşkilat mensupları ile birlikte önceki gün şehrin merkez mahallelerinden Atalar Mahallesi’nde halk ziyaretleri yaptı. Kalabalık bir partili grupla bölgeyi dolaşan Başkan Söğüt, Atalar bölgesinde yaşayan tüm vatandaşları selamladı, esnafla sohbet etti.

KARANFİLLER DAĞITILDI

Mahalleyi karış karış gezen Söğüt, hem esnafa ve hem de karşılaştığı mahalle sakinlerine karanfiller dağıttı. Programında Söğüt’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, meclis üyeleri ile kalabalık bir partili grup eşlik etti.

“GÖNÜL SEVGİMİZ DAİM OLSUN”

Halkın büyük sevgi gösterileri ile buluşan Söğüt yaptığı açıklamasında ise “Atalar Mahallemizi dolaştık. Mahalle sakinlerimize gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Hoş bir sohbet, sıcak bir gülümseme bizler için en kıymetli hediye. Birlik ve beraberliğimiz, gönülden gönüle uzanan sevgimiz daim olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.