Başkan Söğüt : Hayır işlerinde yarışmak lazım

Yeniyalı’da Hayır Kermesi Açıldı!

Bugüne kadar yapılan çalışmaları ile adından söz ettiren Körfezlilere Hizmet Derneği yönetimi, yeni bir çalışmaya daha imza attı. Buna göre dernek yönetimi tarafından Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Taşköprülüler Derneği binasında oluşturulan hayır kermesinin açılışını yaptı.

SÖĞÜT DE KATILDI

Gelirinin hayır işlerinde kullanılacağı kermesin açılışına dernek yöneticilerinin yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı. Yapılan duaların kermesin açılışını gerçekleştiren Başkan Söğüt, “Kermesimizin açılışını dualarla gerçekleştirdik. Kadınlarımızın özenle hazırladığı ürünlerin yer aldığı kermes bir süre daha açık ve hayırseverlerimizi bekliyorlar. Yapılan çalışma hayırlara vesile olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.