BAŞKAN SÖĞÜT, “HEDEFİMİZ, MUTLU BİR KÖRFEZ”

Vatandaşların tek tek söz alarak talep ve önerilerini aktardığı toplantıda konuşan Başkan Şener Söğüt, “Bizim derdimiz hizmet, başka bir derdimiz yok” dedi.

Körfez Belediyesi’nde Halk Meclisi Toplantıları Kışladüzü ile devam etti. Toplantıya; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, Meclis Üyeleri Cengiz Öztürk ve Mehmet Candemir, Kışladüzü Mahalle Muhtarı Hüseyin Basri Umutlu ve vatandaşlar katıldı. Toplantının açılışında konuşan Muhtar Hüseyin Basri Umutlu, düzenlenen toplantının önemli olduğunu belirterek, Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.

“KOLLARIMIZI HİZMET İÇİN SIVADIK”

Seçim öncesinde Kışladüzü’ne geldiğinde yerinden yönetim anlayışı ile yönetmeye talip olduklarını defalarca söylediğini belirterek, “İşte bugün o anlayışla karşınızdayız. 6-7 ayı geride bıraktık. İç organizasyonumuzda küçük değişiklikler yaptıktan sonra, yeni heyecanlar ve taze kanlar ile yola koyulduk. Kollarımızı sıvadık, yeni hizmetleri Körfezliler ile buluşturmak adına canla başla çalışmaya başladık.

“EKSİKLERİ YERİNDE TESPİT ETTİK”

Sizinle buluşmadan önce muhtarımız ve ekibimiz ile birlikte mahalleyi karış karış dolaştık, eksiklikleri yerinde tespit ettik. Burası eğimli bir mahallemiz. Özellikle istinat duvarı konusunda bazı noktalarda eksiklikler var. Bunları bir program çerçevesinde adım adım yapmaya çalışacağız. Aydınlatma gereksinimi duyan yerleri not aldık, çözüm üreteceğiz. Kışladüzü insanıyla coğrafi bölgesi ile özel. Bu ülke için önemli hizmetlerde bulunan bir değeri, Bakanımız Fikri Işık’ı içinizden çıkarttınız” dedi.

AMACIMIZ SİZLERDEN DİNLEMEK

“Bu toplantılar ile amacımız sizlerden dinlemek” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizim görmediğimiz noktalar olabiliyor. Eksikliklerimiz sizlerden bizzat dinleyerek ortadan kaldıracağız. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı ve planlamamızı yapacağız.

Eksik aramaya kalkarsak çok buluruz. Hepsini bir anda yapamayız belki ama kaynaklarımızın sınırlı olduğunu unutmamak gerekiyor. En önemli konular neyse öncelik sıralamasına koyarak adım adım yerine getireceğiz” dedi.

GÜZEL BİR AHENK YAKALADIK

“Amacımız aynı derdimiz ayrı” diyen Başkan Şener Söğüt, “Derdimiz hizmet başka bir derdimiz yok. Meclisimizde de güzel bir ahenk var. Yapıcı muhalefete her zaman kapımız açık. Asla yapıcı muhalefetten kaçınmayız. Bu anlamda yapıcı olması bizim hizmet kalitemizi de arttıracaktır. Ne kadar güçlü muhalefet olursa biz daha güçlü daha kaliteli hizmet yapacağımıza inanıyoruz. Biriz beraberiz.

MUTLU BİR KÖRFEZ İÇİN

Yerelde temel hedef vatandaşın ayağına hizmet götürmek. Amacımız Körfez’i daha iyi bir noktaya taşımak. Hizmeti Körfez ile buluşturmak. Burada tek tek ne yapacağımızı anlatmaya da gelmedik. Yapacaklarımızı zaten sizlerle daha önce paylaştık. Amacımız Körfez’de yaşayanların hayatından daha fazla mutlu olacağı bir ilçeyi inşa etmek. Temel hedefimiz bu” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra tek tek vatandaşlar tarafından iletilen soruları cevapladı, talepleri not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.