Başkan Söğüt, “Heyecanınız Hiç Azalmasın”

Öğrencilere seslenen Başkan Söğüt, “Sizleri en iyi yerlerde görmek istiyorum. Çok çalışın, kendinizi geliştirin” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, iki haftalık yarıyıl tatili sonrasında Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim Okulu’nda İstiklal Marşı törenine katıldı. Başkan Söğüt ile birlikte törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt da katıldı. Öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Söğüt, İstiklal Marşı okunması öncesinde kısa bir konuşma yaptı, öğrencilere başarılar diledi.

BAŞARININ SIRRI ÇALIŞMAK

Başkan Söğüt, “Öncelikle hepinizin eğitim öğretim yılının ikinci döneminin çok güzel ve başarılı geçirmesini diliyorum. Çok çalışın çocuklar. Başarının sırrı çalışmaktan geçer. Sizleri azim ve kararlılıkla en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.