BAŞKAN SÖĞÜT:  “KÖRFEZ’İ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

Sabah erken saatlerinde başlayan gezilerine gün boyu her gün farklı bir bölgede devam eden Başkan Söğüt, dün dü Petkim Park Sitesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

SÖĞÜT PROJELERİ AKTARDI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün de yer aldığı toplantıda partinin Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan da hazır bulundu. Meclis üyeleri ve yeni dönem adaylarının da yer aldığı buluşmada site sakinlerine yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran belediye başkanı Şener Söğüt, “Güçlü bir meclis yapısı ve uyumlu bir çalışma ile inşallah Körfez ilçemizi daha ileriye götüreceğiz” dedi.

“BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR”

Toplantıda söz alan milletvekili Sadettin Hülagü ise “Milletimizin liderimize, Cumhurbaşkanımıza olan ilgi ve desteğinin artarak devam ettiğini geçtiğimiz mayıs ayındaki genel seçimlerde gördük, yaşadık. Yerel seçimler de milletimizin mayıs dönemindeki desteğinin tamamlayıcısı olacaktır. Belediyecilik AK Parti’nin işidir” diye konuştu. Düzenlenen toplantıda 8 Mart Kadınlar günü münasebetiylede Kadınlara Çiçek verdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.