Başkan Söğüt, MHP’li Kadınları Ağırladı

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde ikinci kez üst üste Körfez Belediye Başkanlığına seçilen Şener Söğüt, makamında teşekkür için gelen konuklarını kabul ediyor. Başkan Söğüt, önceki gün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Can ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

SÖĞÜT MEMNUN KALDI

Kadın Kolları Başkanı Can ve MHP’li kadınlara belediye başkan yardımcılığına atanan MHP’li meclis üyesi Ahmet Erdemiş de hazır bulundu. MHP’li kadınlar yeniden seçilmesi dolayısıyla Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü tebrik etti. Konukları ile yakından ilgilenen Başkan Söğüt ise “MHP’li kadın kolları yöneticilerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak ilçemizde yine bir ve beraberiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817