Başkan Söğüt: “Milletimiz Ne İstediyse Onu Yerine Getirdik”

Söğüt, Ağadere’yi Turladı!


Yaptığı ziyaretlerde çok samimi bir şekilde karşılanan başkan  Söğüt, önceki gün Tütünçiftlik Ağadere Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Söğüt, alışveriş için gelen vatandaşlardan da büyük destek gördü.

Körfez’de bugüne kadar büyük hizmet, eser ve projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren belediye başkanı Şener Söğüt, “Biz ne kadar çalışma yaptıysak hepsini Körfez halkımızın, ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarının ve diğer tüm unsurlarımızın desteği ve onayı ile yaptık. Kısacası milletimiz ne istiyorsa biz onu yerine getirdik” diye konuştu.

“MUHABBETİMİZ HEP GÜÇLÜ”

Yeni dönem için genel merkez kararının beklendiğini de dile getiren Söğüt şöyle konuştu: “Bizim için bu makamlar millete hizmet yerleridir. Her fırsatta bir araya geldiğimiz esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, kendilerinin ilgisi ve desteği inanın bizleri çok sevindiriyor. Muhabbet bağımızı hep güçlü tutuyoruz. Rabbim daim etsin” diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.